A Virtual Store Informàtica comptem amb una gran varietat i els millors components informàtics de les principals marques del sector. En comptar amb aquesta gran varietat podem oferir als nostres clients un gran ventall d’opcions a l’hora d’adquirir el hardware o maquinari que necessiti. A més, tenim l’afegit de ser distribuïdors de les millors marques, això fa que oferim els productes de manera directa.

Donem la possibilitat al client de crear-se el seu propi ordinador, escollint els elements que més s’adaptin a les seves necessitats, i si no té clar que necessita sempre pot comptar amb l’assessorament del nostre equip.

Una altra opció es triar un ordinador ja muntat, d’una marca i característiques concretes però sense haver de preocupar-se de quins components ha d’escollir.

A la nostra botiga no només oferim ordinadors de sobretaula i portàtils, sinó que tenim a la vostra disposició una gran diversitat de productes d’última tecnologia, per veure-ho amb més detall consulta els nostres productes.