Des de Virtual Store Informàtica oferim a l’empresa la possibilitat de controlar els horaris i l’absentisme del seu personal.

Per a aquest servei treballem amb Teditel, una empresa espanyola que fabrica sistemes de control d’accessos, presència i producció. Teditel compta amb un terminal de Control de Presència CAP-2000, aquest terminal es gestiona a través del software del GRUP SP, PersonalPlus que resol de forma pràctica i eficaç la gestió de recursos humans de qualsevol empresa.

El terminal de control de presència es proporciona amb tot el que fa falta per a que els nostres clients puguin instal·lar-ho en poc temps, tot i això, en cas de ser necessari els nostres tècnics especialitzats resoldran qualsevol dubte que pugui sorgir.

Segons la necessitat de cada empresa disposem de diferents tecnologies a utilitzar:

  • Banda magnètica

    Terminal amb lector de targetes de banda magnètica integrat.

  • Targes amb proximitat

    Identificar automàticament la targeta a una distància de 10 cm. El format de la targeta que s’utilitza és el mateix que el de la de banda magnètica.

  • Aplicació multi usuari

    Permet la opció de tenir fins a 999 centres de treball amb departaments. Es poden establir uns marges de temps per a l’entrada i la sortida definint diferents horaris. Compta amb el control de fitxatge, on els moviment dels treballadors es podran introduir a través de un terminal automàtic mitjançant targeta o bé manualment. Permisos del treballador totalment configurables per l’usuari. Estadístiques i històrics.