La caixa que sempre quadra.

Virtual Store Informàtica, sempre ha buscat els millors perifèrics per als seus clients, i en aquest cas ha trobat una solució ideal per a tots els comerços i establiments amb punts de venda.

De la mà d’ICG, d’AZKOYEN i CASHINFINITY, Virtual Store Informàtica ja fa temps que ha incorporat al seu catàleg de productes la distribució de tota la gamma de caixers de cobrament: CASHDRO, CASHLOGY i GLORY RETAIL.

Cada cop es més freqüent trobar en petits i grans comerços un sistema de pagament automàtic que garanteixi el cobrament de petits i grans imports, que redueixi al mínim els furts, que faci quadrar sempre la caixa i millori la velocitat i seguretat en el retorn del canvi.

Qualsevol tipus de negoci amb un volum de cobrament en efectiu de les seves vendes veuran en els sistemes de pagament automàtic com CASHDRO, CASHLOGY i GLORY RETAIL la millor solució a la gestió dels seus cobraments i pagaments.

Les solucions CASHDRO, CASHLOGY i GLORY CI-10 proporcionen una gestió intel·ligent de l’efectiu, així com l’optimització de tots els processos de l’efectiu en els establiments. Els sistemes de caixers de cobrament automàtic com CASHDRO, CASHLOGY i GLORY CI-10 són sistemes avançats i versàtils en la gestió de l’efectiu, i s’adapten a l’establiment de qualsevol mida i tipus de negoci.
El modern i compacte disseny de la solució per a la gestió de l’efectiu CASHDRO, CASHLOGY i GLORY CI-10 es composen del reciclador de bitllets i del reciclador de monedes. Aquest sistema pot adaptar-se als mercats com fleques, botigues, supermercats, hipermercats, ferreteries, farmàcies, etc. Quan els caixers CASHDRO, CASHLOGY i GLORY CI-10 estan integrats en el sistema TPV ja existent, permet una gestió automàtica de l’efectiu, millorant la seguretat, el rendiment del personal, el servei al client i l’eficiència del reciclatge. El modern disseny del CASHDRO, CASHLOGY i GLORY CI-10 pot integrar-se fàcilment en caixes / caixes d’autoservei.

Virtual Store Informàtica, al ser un proveïdor multimarca l’assessorarà per trobar quin és el millor model i/o caixer automàtic per al seu negoci i adaptarà els caixers al seu programa de gestió i/o sistema informàtic que vostè disposi actualment, i en el cas que no en disposi de cap també tenim la possibilitat d’assessorar-lo en funció de les seves necessitats.

La popularitat de l’efectiu continua com a mètode de pagament. Anualment, els diferents informes sobre els Mitjans de Pagament en el món confirmen que l’efectiu segueix sent el mètode preferit de pagament. Tot i això, encara avui l’efectiu es gestiona manualment en el punt de venda. Aquesta situació pot comportar enormes inconvenients per a qualsevol establiment, causats per una gestió poc segura.

Els caixers de cobrament com CASHDRO, CASHLOGY i GLORY RETAIL evitaran els “desquadraments” de caixa. Al portar internament un detector de bitllets i monedes eviten al 100% el frau de bitllets i monedes falsos. Al tenir tota la informació automatitzada en tot moment, minimitza i aconsegueix que el seu procés de cobrament, quadrament de caixa i devolució de canvi sigui més senzill, ràpid i segur. Cal també tenir en compte que aquests sistemes de pagament milloraran el servei als teus clients: permet disposar de més temps de cara a client i millora la higiene en el lloc de pagament ja que evita el contacte directe amb els diners.

La pèrdua desconeguda de l’efectiu genera enormes costos per a tot propietari d’un petit negoci. L’ús de CASHDRO, CASHLOGY i GLORY RETAIL erradica aquestes pèrdues derivades de furts interns, errors en calcular el canvi o introduccions voluntàries o no de monedes i bitllets fraudulents, a més de reduir les possibilitats de robatori o atracaments. CASHDRO, CASHLOGY i GLORY RETAIL converteixen el teu establiment en un entorn segur i els teus beneficis s’incrementen des del primer dia.

 • null

  Caixer CASHDRO 2

  Caixer de cobrament per a la gelateria La Golafreria a l’Ametlla de Mar

 • null

  Caixer CASHDRO 3

  Suport i caixer personalitzat per a la ferreteria Alaball de Barcelona

 • null

  Caixer CASHLOGY

  Caixers integrat en la barra del restaurant Vikus’s de Vic amb software de gestió BDP

 • null

  Caixer CASHLOGY

  Caixer de cobrament personalitzat per a la botiga Agro-aliment Casademont de Palafrugell

Per altra costat, Virtual Store Informàtica, si ho desitges, també pot implantar el sistema de pagament amb targeta de crèdit, de forma que qualsevol transacció econòmica sigui del tot segura.

La caixa intel·ligent que accepta, valida i dispensa bitllets i monedes en el punt de venda.

 • El client és l’únic que entra en contacte amb els diners.
 • L’arqueig de caixa està sempre garantit, encara que hi hagi vàries persones treballant.
 • L’efectiu sempre està segur.
 • Minimitza possibles furts.
 • Detecta i rebutja monedes i bitllets falsos.
 • Agilitza les transaccions de cobrament en el punt de venda.
 • Estalvi de temps en el tancament de caixa.
 • Possibilitat d’integració amb la majoria de programaris de gestió. També pot funcionar de manera autònoma, des d’un ordinador.
 • Possibilitat de controlar tota la informació des del mòbil o tauleta.
 • Personalització del caixer amb la imatge de la vostra empresa.
 • Molt indicat a nivell d’higiene per a empreses del sector alimentari, ja que l’empleat no manipula directament els diners.