Serveis

Virtual Store oferim un ample ventall de serveis orientats tant a empreses com a particulars que avarca des de reparar un ordinador o vendre un component informàtic a fer el manteniment de tota la infraestructura informàtica d’una empresa.

Si t’apropes a la nostra botiga situada en Carrer de Barcelona número 47 de Manresa, els nostres comercials t’atendran amb la màxima professionalitat i et podran explicar tot el que necessites recomanant-te el servei més adient a les teves necessitats.

També pots contactar amb nosaltres a través de la web en qualsevol moment enviant un correu electrònic a l’adreça vstore@virtual.cat o trucant al 938 73 85 01.

És un Servei Preventiu amb l’objectiu principal de millorar i consolidar el funcionament d’un sistema informàtic. Inclou el concepte de Servei Integral.

Com a integrador Oficial Intel número: 14425 treballem amb els millors components per obtenir un rendiment òptim amb tota l’estabilitat i seguretat que ofereixen les principals marques del sector.

Oferim a la PIME tota la seva gamma de servidors, mitjançant una acurada configuració la seva empresa tindrà garantida la seguretat de les dades, una velocitat òptima de la xarxa i una tramesa fiable de fitxers.

Us oferim servei de reparació del vostre equipament informàtic i també servei d’assistència remota per solucionar d’una forma més ràpida i econòmica les incidències més bàsiques.

T’oferim la possibilitat de controlar còmodament i amb seguretat els horaris i l’absentisme del personal de la teva empresa.

El sistema de vigilància IP és una càmera amb sistema complet i independent, amb processador i servidor web. Que fa que es puguin veure les imatges des de qualsevol lloc amb accés a internet.

Dissenyem i creem pàgines web segons les necessitats de cada client i adaptades a les demandes de l’actualitat. Oferim la tramitació de registre i gestió d’hostatge per a pàgines web.

Oferim als nostres clients un servei d’assessorament i consultoria per al desenvolupament de projectes, buscar solucions òptimes i poder garantir el màxim d’èxit en la implementació de solucions TIC.

Us oferim una solució per poder simplificar i optimitzar l’infraestructura de la vostra empresa, creant un centre de dades més segur, dinàmic i flexible.

Distribuïm sistemes de pagament automàtic o caixers de cobrament, CASHDRO, CASHLOGY i GLORY RETAIL, la caixa intel·ligent que accepta, valida i dispensa bitllets i monedes en el punt de venda.

El vídeo màrqueting és una manera de tenir un aparador dinàmic i canviant de manera constant. Consisteix en una o vàries pantalles que formen un mural on es van reproduint vídeos personalitzats del vostre negoci.